Loading

Båt og Kajakkutleie

Naviko Seilskole

Naviko seilskole tilbyr seilkurs og seiling langs norskekysten og svenskekysten. Her har de spennende kurs for både barn, hele familien, begynnerkurs og kurs for viderekomne. Alt med fokus på trygghet i båt.

Her finner du mange ulike kurs for alle adre. Her har de en 100 % fornøyd- garanti og gir deg opplæring på alle nivåer. Seiling er en perfekt aktivitet og et samlingspunkt for hele familien.Her kan du sjekke ut deres kurskalender.
Les mer om familiekurs.
Les mer om kombikurs.
Les mer om gourmetkurset her >>

Bærum Maritime Senter

Utleie av kajakker, kanoer og ståbrett gjennom hele sesongen, enten du kommer alene eller med opptil 50 personer på slep.

Kajakkene kan leies i to timer eller 24 timer. De må hentes ut i åpningstiden, men kan leveres tilbake når det passer for deg. Senteret tilbyr også sesongkort som gir ubegrenset kajakktilgang.Bærum Maritime Senter ligger ved Solvik Marina på Høvik, og nærområdet er ideelt for kajakkpadling.
På flere av øyene i nærheten er det muligheter for overnatting.Sonia Henies vei 1, 1363 Høvik
90 73 90 09

KOK Oslo

Badstubåten KOK ligger ved Langkaia overfor Operaen i Oslo, og er den nyeste flytende sauna i Oslo. Her kan du ta med venner og kollegaer på en unik badstueopplevelse. Enten ved kai, eller ute på oslofjorden.

Badstubåten KOK Oslo, en flytende sauna i Oslo
Det er plass til opp til 10 personer inne i badstuen, og når det fortsatt er mildt i været kan vi ta imot 15 gjester ved brygga. Saunaen har en meget effektiv og rentbrennende vedovn.

Store vinduer slipper inn mye lys uten å dugge og gir fin utsikt mot Operaen, Lamda og Sørenga. I forrommet før du kommer inn i selve badstuen er det behagelig temperatur. Her er det fint å sitte og slappe av innimellom badstu og bad.

Langkaia, Oslo
Besøk nettsiden

Oslo Kajakklubb

Klubben har i dag ca. 1800 betalende medlemmer og er for tiden landets største kajakklubb med beliggenhet ved sjøen. Hvert år tilbakelegger medlemsmassen langt over 200 000 km i kajakk, primært i Indre Oslofjord. Mange av våre medlemmer padler desssuten lange turer i inn- og utland og deltar i regattaer rundt om i verden. Dette skjer uten forurensning og i nær kontakt med sjø og natur.

Drammensveien 210, 0277 Oslo
http://www.okk.org/

Total bil og båt

Gernberget / Hvaler booking
Vi gleden av å tilby leie av joller med påhengsmotor for å oppleve Hvalers vakre skjærgård. På turer med disse båtene har du nesten ubegrensede muligheter til å besøke nye badeplasser, være for dere selv eller nå de beste fiskeplassene.
Farvannet på nordsiden av Hvaler byr på mange idyller som man med fordel kan besøke med kano.
Når du leier jolle hos oss får du også låne godkjente vester. Med på turen får du sjøkart og anbefalinger om fine turmål.

Utleie av båter
Telefon 400 80 900 / 959 93 585

Vauerveien 19, 1684 VESTERØY
https://www.hvaler-guide.no/btutleie/

Leave a Reply

Translate »
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?