Loading

Besøksgård

Årvoll gård
Årvoll gårder et kulturelt og sosialt treffsted for bydelens beboere. Når du besøker gården, kan du hilse på dyrene på gården.
For tiden har gården besøk av seks hester, to papegøyer (kakaduer), høns og duer.

Fjøset benyttes som galleri med vandringsutstilling med bilder som er malt av lokale amatørkunstnere

Besøksadresse
Årvollveien 35, 0590 OSLO
Ellen Thijn
Mobilnummer: 468 40 511
E-post: ellen.thijn@bbj.oslo.kommune.no

EKT Rideskole og Husdyrpark
Vi driver rideskole med god faglig kompetanse og et variert og velegnet hestemateriell for undervising av barn og unge. Vi fokuserer på de grunnleggende prinsipper i ridekunsten; rytterens balanse, sits og følelse for hestens bevegelser. I påvente av plass på kurs har vi enkeltridetimer i helgene og korte kurs i skoleferier.

Familieaktiviteter i Husdyrparken, se kalendar https://rideskole.no/rideskoleundervisningen-ved-ekt/

Besøksadresse: Ekebergveien 99, 1181 Oslo

Nordre Lindeberg gård
Nordre Lindeberg gård er en besøksgård som er åpen for alle. Gården ligger nord i Groruddalen mellom Furuset og Lindeberg ved E6. Fra sommeren 2018 er det Bymiljøetaten som ivaretar driften.
Pedagogisk besøksgård
Gården tilbyr gårdsbesøk for skole- og barnehagegrupper fra Oslo. Gården har aktiv landbruksproduksjon med melk og kjøtt, og har et mangfoldig dyrehold. Gården ønsker å fremvise og formidle kunnskap om de mest vanlige husdyrene i norsk landbruk.Nordre Lindeberg gård – Oslo kommunes besøksgård
Strømsveien 350, 1081 Oslo, Norway

Søndre Aas Gård og Miljøsenter
Søndre Aas Gård og Miljøsenter er et annerledes fritidstilbud, hvor det meste av aktiviteter foregår utendørs.
 Her har vi sauer, griser, haner og høner, påfugler, katter, hester og ridning, og som medlem får du være med og bestemme. Gården er et sted der du treffer mange andre med samme interesse, og her er det lett å få venner.

Vi jobber målrettet, med et sosialpedagogisk utgangspunkt. Vi har en veletablert pedagogisk grunntanke i alt vårt arbeid med brukerne av gården. Bevisstgjøring rundt hvordan man bør behandle og forholde seg til andre mennesker er viktig.

Vi ligger landlig til på Holmlia, med store, vakre jorder på alle kanter. Litt småskog og kratt hører også med, til glede for rådyr, rev, hare og mange forskjellige fugler. Det er fint å gå tur på grusveiene rundt gården. Vi har åpent hver eneste dag året rundt, for medlemmer. For andre besøkende gjelder åpningstidene.

Websiden: http://sondreaas.no/web/index.php/tilbud-pa-garden/gronnsaksklubben

Adresse
Søndre Aas gård
Rosenholmveien 11, 1252 Oslo

Oslo Reptilpark
FRA FROSK I BADEBALJE TIL KROKODILLE MED EGET BASSENG

Oslo Reptilpark åpnet for første gang dørene i Storgata i Oslo i 2002. En stor arbeidsgjeng bestående av venner, familie, frivillige og entusiaster sto på dag og natt for å få terrarier og interiør opp å gå for igjen å kunne slippe publikum inn til magiske opplevelser.

Med over 50 forskjellige arter er vi sikre på å gi publikum en spennende opplevelse og på å se enda flere utfordre seg selv med en av våre slanger, eller i spesielle tilfeller en øgle eller tarantell!
websiden: https://www.reptilpark.no/foring

Oslo Reptilpark
St. Olavsgate 2, 0165 Oslo NORWAY
Du finner oss nederst på: St. Hanshaugen i Oslo

Stovner Ridesenter
Her har de egne ponnikurs for barna, og for de som har ridd en del kan de tilby dressur- og sprang kurs. De har også egne kurs for ungdom og voksne.

Ridekursene er delt opp etter elevenes rideferdigheter og nivået på elevene på kurset skal være så likt som mulig, slik at det kan tilbys best mulig undervisning. Undervisningen foregår i trygge omgivelser i et isolert ridehus. For ponniryttere har de også turridning.
websiden: http://www.ovrefossumgard.com/

Besøksadresse:
Fossumveien 81,
0982 Oslo

Aspåsen gård og husky
Her på denne landlige gården i Meråker kan du besøke våre hunder og prøve hundekjøring. Vi tar i mot store og små grupper og våre gjester får bli med i hundegården og kose med hundene. Våre turer er i naturskjønne omgivelser med utgangspunkt fra gården. Vi arrangerer også lengre turer for de som ønsker det. Kyllingene på gården er også glad i folk.
websiden:https://www.hundekjoringmeraker.com/hundekjoring

Besøkadresse:
Sørsideveien 169, Oslo 7530, Norge


Sørbråten Gård
Sørbråten gård er besøksgård for grupper på minst ti personer og tilbyr også hesteskyss, kanefart og selskapslokaler. På gården er det sauer, geiter, griser, høner, kaniner, hester, kuer, katt og hund. Demonstrasjonshage for økologisk hagebruk. Åpningstider etter avtale. Kanefart Sørbråten har en stor samling stas- og bruksvogner (tilrettelagt for rullestoler) og flotte kjørehester. Dampende hester og varme skinnfeller, fakler og dombjelleklang og varm gløgg ved bålet i skogen! Kjøring med hest Sørbråten tilbyr brude- og selskapskjøring, sightseeing i Oslo og omegn, barne- og familiekjøring og turkjøring i Maridalen. Selskapslokaler Gårdens selskapslokaler egner seg til alt fra firmaarrangementer til familiesammenkomster og bryllup.
http://www.sorbraten.no/

Besøkadresse: Maridalsveien 551, Maridalen, Oslo 0890, Norge

 

Leave a Reply

Translate »
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?