Loading
Loading Events
  • This event has passed.

Cloudfrokost: Lederskap i det digitale skiftet

February 12th, 2019 8:00 - 10:00 CET Cloud Media Service

Hva gjør de lederne og virksomhetene som lykkes med den digitale transformasjonen – og hva har de til felles? På Cloudfrokost får du et innblikk i hva du bør gjøre når, og hvorfor «hvordan» er viktigere enn «hva» i det digitale skiftet.


Den 12. februar får vi nemlig storfint besøk fra Sverige av Joakim Jansson, en av DigJourneys gründere og medforfatter bak den nye boken Leading Digital Transformation. Joakim har lederbakgrunn fra selskap som MTG, Aller og Spray, og har allerede siden 2000-tallet hjulpet bedrifter med å forstå hva digitalisering fører med seg. Joakim har også utviklet Digital Maturity Matrix, en metodikk for digital transformasjon hos virksomheter. Gjennom konsulentselskapet DigJourney arbeider Joakim daglig med å gi bedrifter og ansatte inspirasjon til hva digitalisering kan føre med seg av fordeler og muligheter.


Som han sier: “You can’t stop the waves, but you can learn to surf!»


PS: Det vil bli mulighet for å kjøpe boken «Leading Digital Transformation» på seminaret til en spesialpris på 250 kr for én bok og 1000 kr for fem stk. Svar gjerne på denne mailen dersom du er interessert, så vi får en omtrentlig oversikt over antall bøker som ønskes.
Velkommen til Cloudfrokost!
Agenda:

08.00 – 08.30: Frokost og mingling
08.30 – 09.15: Lederskap i det digitale skiftet v/ Joakim Jansson
09.15 – 09.30: Avslutning

Venue

Cloud Media Service
Sjøfartsbygningen, Kongens gate 6
Oslo, 0153 Norway
Translate »
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?