Loading
Loading Events
  • This event has passed.

Come fly with me – En hyllest til Sinatra

May 18th, 2019 19:30 - 21:30 CEST Chat Noir Teater

“Come Fly With Me” er en hyllest til Frank Sinatras musikalske karriere, og tar publikum tilbake til Las Vegas på 1960-tallet – en tid fylt med glamour, cocktails, levd liv, og menn og kvinner “dressing their best”.

Francis Albert Sinatra, født 12. Desember 1915, var kjent som en av etterkrigstidens største sangere og entertainere, og leder av The Rat Pack. Hans unike stemme og scenetilværelse gjorde Sinatra til en artist med et innholdsrikt liv, der damene ville være med ham og mennene ville være som ham.

Klar til å fylle Sinatras «lakksko» denne kvelden står Carl-Henrik Nilsen. Carl-Henrik gjorde seg bemerket gjennom sine opptredener under Norske Talenter i 2017, der han imponerte både publikum og dommere med sin stemme og innlevelse under fremføringen av My Way i finalen.
Med seg har han Birkelunden Big Band, et relativt nytt og ungt storband, med et vanvittig trøkk, dyktige musikere og en enorm spilleglede. Med dette fantastiske storbandet i ryggen vil Carl-Henrik sørge for å gjenskape magien fra Sinatra og Count Basies opptredener på the Sands Hotel i Las Vegas på 60-tallet.

For å gjøre kvelden komplett har de fått med seg vokalkvartetten Attitunes, som med sitt gjennomførte uttrykk og sound inspirert av datidens lydbilde, vil bidra med glamour, svingende skjørt og sjarme.

Sammen vil dette laget sette deg i en musikalsk tidsmaskin og sende deg tilbake til 1960-tallets Las Vegas, og entertainernes gull-æra.

Details

Date:
May 18th, 2019
Time:
19:30 - 21:30
Website:
https://www.ticketmaster.no/event/come-fly-with-me-en-hyllest-til-sinatra-billetter/593051

Venue

Chat Noir Teater
Klingenberggata 5
Oslo, 0161 NO
+ Google Map
Translate »
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?