Loading
Loading Events
  • This event has passed.

Emilie Nicolas // Sentrum Scene – Utsolgt!

November 23rd, 2018 19:00 - 23:00 CET Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene Badstugata 2, 0183 Oslo, Norway

Sentrum Scene | Fredag 23. november
Emilie Nicolas

Emilie Nicolas er endelig tilbake med full musikalsk kraft! “Higher Love”, første singel fra det nært forestående andrealbumet, ble sluppet i april og 1. juni kommer endelig albumet «Tranquille Emile». 23. november inntar hun Sentrum Scene.

Albumet inneholder elleve helt nye låter om det uhåndgripelige, men samtidig nære og hverdagslige med å være et menneske i den store verden. Bortsett fra singelen «Sky», er alle låtene på albumet skrevet og co-produsert av Nicolas selv og vitner om et bredt spekter av inspirasjonskilder med innslag av pop, R&B, elektronika og jazz.

Emilie Nicolas gjorde seg for alvor bemerket da hun slapp debutsingelen «Pstereo» i 2013 og albumdebuten «Like I’m a Warrior» året etter. Albumet gikk til topps på VG-lista, ble kåret til årets beste norske album av Aftenposten og hun hentet hjem to Spellemannpris som Årets nykommer og Årets popsolist. Med sitt unike tekstunivers, sin teft for melodier og fengslende tilstedeværelse tok hun publikum med storm og ble av mange omtalt som et av våre aller fremste og mest spennende pophåp. Så ble det stille fra Emilie, og som følge av sykdom ble hun nødt til å ta en pause fra musikk og rampelyset.

Det er ytterst gledelig å se henne tilbake, og vi gleder oss stort til å se henne live hos oss igjen.

Bill. kr. 425,- + bill.avg. 18 år leg.

Translate »
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?