Loading
Loading Events
  • This event has passed.

Magiske Historier – Teaterforestilling for barn

November 10th, 2018 12:30 - 14:00 CET Sentralen

Oppsetningen egner seg best for barn fra fem år og oppover. Voksne bør absolutt ha glede av å se forestillingen for godt barneteater bør være god underholdning for alle.
Forestillingen skal settes opp i Bankhvelvet – her er det mer snakk om de åndelige enn de materielle verdiene

Billett fås ved inngangen. Pris kr. 50 for alle.
For bestilling ring 959 07 969

Teater Vildenvei har satt opp 35 forestillinger på 23 år, tre av disse har 3 vært rettet mot barn. Dette blir vår fjerde barneteateroppsetningen. Takket være barnas umiddelbarhet og deres levende reaksjoner er det en stor glede å spille for denne publikums gruppe.

Eventyr fra Europa, Afrika og Amerika er satt sammen av den engelske dramatikeren Renata Allen. Forestillingen bringer oss til mange forskjellige steder på jorden. Vi er i Afrika, Amerika, England, i himmelen, hos troll og djevler, slanger, på sirkus, i palasser og mange andre steder. De tre eventyrene danner en sammenhengende teaterforestilling med et felles tema – kampen mellom det gode og det onde, det samme temaet fortalt på tre forskjellige måter, alt avhengig av hvor eventyret stammer fra.

Jack klatrer i bønnestengelen, slangene smyger seg frem på marka, mens klovnene søker lykken på mangfoldig vis. Søkende er vi alle sammen og vår søken løser vi på ulike måter. Det finnes ingen begrensninger for våre fantasier og våre tanker. Det finnes heller ingen grense for hva vi kan oppnå. Grensene er til for å kunne utfordres og brytes. Troll, djevelskap og egoisme kan bekjempes gjennom søken av det gode – kjærlighet og empati. Forestillingen kan være med på å styrke alle de gode sidene som enhver av oss har i seg.

Details

Date:
November 10th, 2018
Time:
12:30 - 14:00
Website:
https://www.facebook.com/events/2172975799630669

Venue

Sentralen
Øvre Slottsgate 3
Oslo, NO
+ Google Map
Translate »
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?