Loading
Loading Events
  • This event has passed.

Mumford & Sons / Oslo Spektrum / Pres. av Live Nation

May 19th, 2019 18:30 - 23:00 CEST Oslo Spektrum Arena

Mumford and Sons legger ut på verdensturné i forbindelse med det kommende album «Delta», som slippes 16. november. Det er en glede å annonsere at det populære bandet besøker Oslo Spektrum 19. mai!

Billetter i salg fredag 12. oktober kl. 09.00.
Forsalg til våre medlemmer via livanation.no fra onsdag 10. oktober kl. 09.00. Registrer deg her: www.livenation.no/register

Bandet er aktuelle med singelen «Guiding Light», som denne uka ble listet på P3. Den prisbelønnede London-kvartetten spiller 60 konserter verden rundt på sin «Delta Tour», som strekker seg over 6 måneder. Imponerende 800.000 (!!!) billetter legges ut for salg, og gjør dette til bandets største turné siden de startet for ti år siden. Denne gangen ønsker de også å gi fansen en helt ny opplevelse, med en banebrytende «in the round»-scene plassert midt i salen, så det er bare å glede seg!

Mumford & Sons har hatt en eventyrlig reise siden de slapp debutalbumet i 2010. Da bandet før første gang ble booket til Sentrum Scene i 2013, ble billettene revet bort på få minutter, og konserten flyttet til Oslo Spektrum. Det tok ikke lang tid før arenaen også var utsolgt, og konserten gikk inn i historiebøkene som en av de mest ektefølte og intime konsertene i 2013. Når bandet gjestet Norge i 2016 fylte de nok en gang Spektrum til randen, og det er ingen tvil om at det blir rift om billettene også denne gangen.

Mumford & Sons leverer en energisk blanding av pop, folk, country og bluegrass, med en god porsjon sjarm. Vi gleder oss til en storslått konsertopplevelse med trampeklapp og allsang 19. mai. Norge, kjenn din besøkelsestid!

VIKTIG INFORMASJON:
Dette er det eneste offisielle Facebook-eventet for konserten med Mumford & Sons i Oslo Spektrum 19. mai. Det er her du finner korrekt og oppdatert informasjon. Husk alltid å sjekke hvem som står som arrangør når du trykker at du skal på et arrangement, dersom det er Europe Top Events eller lignende (ikke arrangør, band/artist eller venue) må du være forsiktig med å kjøpe billetter via linkene de oppgir.

Vi ønsker også å komme med en generell advarsel når det gjelder videresalg av billetter. De offisielle salgskanalene finner du kun via artist, venue og Live Nation, og vi selger våre billetter via Ticketmaster. Dersom du velger å kjøpe billett fra sider som Viagogo, privatpersoner, etc. er dette på eget ansvar. Alle billettene vil bli scannet ved inngangen, og personer med billetter som er falske, forsøkt brukt flere ganger eller kansellert vil bli bortvist fra området.

God konsert!

Details

Date:
May 19th, 2019
Time:
18:30 - 23:00
Website:
http://live-nation.no/MumfordandSons

Venue

Oslo Spektrum Arena
Sonja Henies plass 2
Oslo, 0185 NO
+ Google Map
Translate »
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?