Loading
Loading Events
  • This event has passed.

Slippkonsert: El Muro Tango på Kafé SyNK

November 24th, 2018 19:00 - 21:00 CET Sentralen

Flere konserter på www.kafesynk.com – Scenen for Latin Amerikansk musikk

El Muro Tango er et norsk-argentinsk tangoband og har siden 2016 turnert verden rundt. Denne høsten lanserer de sitt debutalbum på det tyske plateselskapet Galileo Music, noe som markeres med en turné til Nederland, Belgia, Tyskland og Norge. Lørdag 24. november blir albumets offisielle slippkonsert, og dette skal feires stort på Sentralen!

Inneværende sesong har inkludert utsolgte konserter på Kråkeslottfestivalen, Oslo Kammermusikkfestival og Smeltedigelen Musikkfestival. På deres debut i Sør-Amerika spilte de konserter for fulle hus i de kjente tangoklubbene La Viruta, Salón Canning, Usina del Arte og andre konserthus i Buenos Aires og Patagonia. Bandet er kjent fra norsk TV da de opptrådte i finalen av Norske Talenter 2018 med danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal. El Muro Tango har gjennomført regelmessige turnéer til Tyskland, og har opptrådt i Sveits, Italia, Holland, Belgia, England, Danmark, Sverige, Tsjekkia og Norge.

El Muro Tango samarbeider med noen av de ledende argentinske tangosangerene som Chino Laborde, Negro Falótico og Martin Alvarado. Musikken deres er en blanding av argentinsk tradisjonell tango med elementer av jazz og moderne musikk. Med et særegent musikalsk uttrykk og en solid dose energi på scenen er de blitt et yndet band av både musikkelskere og tangodansere.

Denne kvelden blir en fantastisk mulighet til å lene seg tilbake og nyte musikk av topp internasjonal klasse. Med på laget har El Muro Tango en av de fremste internasjonale tangosangerene fra Buenos Aires i dag, Juan Villarreal.

Artistene er:
Juan Villarreal (vokal) fra Argentina
Juan Pablo de Lucca (piano) fra Argentina
Karl Espegard (fiolin) fra Norge
Åsbjørg Ryeng (bandoneón) fra Norge
Jon Åsnes (kontrabass) fra Norge

Details

Date:
November 24th, 2018
Time:
19:00 - 21:00
Website:
https://www.ticketmaster.no/event/583001

Venue

Sentralen
Øvre Slottsgate 3
Oslo, NO
+ Google Map
Translate »
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?