Loading
Loading Events
  • This event has passed.

TNT // Vulkan Arena

January 18th, 2019 20:00 - 23:59 CET Vulkan Arena

TNT til Vulkan Arena – dette blir helt rått!

TNT er tilbake med tørt krutt, og i spissen står den nye, kraftfulle vokalisten, Baol Bardot Bulsara. Tidligere i år slapp bandet sitt trettende album, ”XIII”, som har fått en haug med flotte anmeldelser. Nå kommer hardrockbandet til Vulkan Arena i Oslo!

I løpet av 2017 gjorde bandet en “Tell No Tales – 30 års jubileumsturné”, og de opptrådte på en hel del festivaler og klubber over hele landet. TNT spilte for fulle hus på Rockefeller, Union Scene i Drammen, i Kongesalen i Bergen og på Royal Garden i Trondheim. Etter flere konserter og festivaler med store publikumsmengder, har bandet definitivt levd opp til sitt rykte om å være et av Skandinavias beste hardrockband.

I november 2017 var bandet support for Scorpions i Oslo Spektrum med nettopp sin nye vokalist. TNT ga ut sitt siste album i mai 2018, og derfor kan du glede deg ekstra mye til konsert i januar.

Spellemannsprisvinnerne fra 1987, vil spille låter fra det nyeste albumet, men også sine store hits!

SUPPORT: Ghost Avenue
Ghost Avenue varmer opp for TNT 18. januar! Er du klar for hardrock og heavymetal, fengende sanger, harde riffs og pounding bass? Skrikende soloer? Tvillinggitarer og enorme trommer?
Selv får de inspirasjon fra en rekke stilarter, men den viktigste innflytelsen er fra den gylne æra av 80-tallet. Med sin egen tilnærming, frisk og oppdatert for nye generasjoner rocker de løs på Vulkan Arena 18. januar! Dette blir helt RÅTT!

Billetter i salg NÅ!

Details

Date:
January 18th, 2019
Time:
20:00 - 23:59
Event Category:
Website:
https://www.ticketmaster.no/event/585103

Venue

Vulkan Arena
Vulkan 26
Oslo, 0175 NO
+ Google Map
Translate »
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?